Velkommen til Tulstrup

Fakta

Den gratis bus kører dagligt til Ikast. Indkøb foretages i Ikast.

Tilflytterhistorie(r)

Nysgerrig på andres oplevelser?

Så læs tilflytterhistorierne og se de mange forskellige grunde til at flytte til Ikast-Brande Kommune.

Mød tilflytterne

Sociale medier og links

Der er mange indgange til at finde Tulstrup på sociale medier. Start her:

FB: Tulstrup Beboerforening (FB-profil)

W: Tulstrup Beboerforening

W: Alt om Ikast-Brande.dk – Ikast Avis’ nyhedsside

W: BrandeBladet.dk

W: Gratis kollektiv trafik i kommunen

Gode råd til tilflyttere

Engager dig i fællesskabet

Meld dig ind i Tulstrup Beboerforening

Byd ind med hvad du har

Kontakt

Navn: Per Kristian Henriksen

Mobil: 3064 8527

Kontakt Per via e-mail

Tulstrup er en mindre by beliggende nord for Ikast, og byen huser en god blanding af børn, unge og ældre. Der er cirka to kilometer til Ikast centrum, så her kan man nyde landsbylivet og samtidig være tæt på en større by med mange muligheder.

I Tulstrup er man tæt på naturen, og der er gode indkøbsmuligheder, kulturliv og mange andre aktiviteter inden for få kilometer. Tulstrup er forbundet til Ikast via Ilskovvej. Her er cykelstier langs begge sider ind mod Ikast, så skolesøgende børn kan færdes trygt, når de cykler til eksempelvis Nordre Skole i Ikast. Hvis man ikke er tryg på cykel, kører der dagligt gratis busser for både børn og voksne – undtaget i skolernes ferieuger. Busserne kører blandt andet forbi byens skoler, daginstitutioner og videregående uddannelser i Ikast.

Områderne i og omkring Tulstrup er kendetegnet ved smuk natur. Tag en gåtur eller cykeltur i Tulstrup Enge og langs Storåen, og nyd roen, dyrelivet og de smukke farver. Byen er omgivet af marker, som hen over året skifter udseende i takt med landbruget aktiviteter og farvernes skiften.

Der er et godt fællesskab i byen, og Tulstrup Beboerforening arrangerer forskellige hyggelige arrangementer henover året. ”Festpladsen” på Bangsvej med den gode legeplads danner rammen om mange arrangementer. Her afholdes blandt andet Sankt Hans-aften med hygge, snobrød og bål, børnebagedyst, familiedag og MC-dage med mere. Tulstrup Beboerforening er altid modtagelig for gode ideer til aktiviteter, der kan være med til at styrke fællesskabet.

Pendlerafstande 

(Centrum til centrum)

Ikast

Herning

Silkeborg

Viborg

Holstebro

Favoritter i Tulstrup

  • “Festpladsen” og legepladsen ved Tulstrup Beboerforening på Bangsvej
  • Tulstrup Enge og Storåen
  • Golfklubben
  • Gratis bus til Ikast – både for børn og voksne

Kontakt bosætningsguiden

Lene kan hjælpe med hurtigt svar eller den rette kontaktperson. Fang hende på +45 9960 4017 og tilflytter@ikast-brande.dk.