Gå til hovedindhold

Hvad siger tilflytterne?

Måske er du i tvivl om, hvor den næste bolig skal findes. Om beliggenheden, om byen, om lokalsamfundet. Derfor har vi samlet en række historier fra nogle af de mange tilflyttere, der hvert år vælger at flytte med familien til Ikast-Brande.

Billedcollage med tilflyttere til Ikast-Brande Kommune
 • Læs op

Indhold

  'Vi flyttede til, fordi...'

  Når tilflytterne fortæller historier om, hvorfor de flyttede til, så er der ofte mange faktorer, der leder til deres flytning. Det handler tit om:

  Kærlighed, den rigtige bolig eller byggegrund, gode skoletilbud, jobskifte og jobmuligheder, familie og venner i området, god placering midt i Jylland, god infrastruktur og vild natur.

  I videoen under denne tekstboks fortæller to familier eksempler på, hvorfor de er flyttet til Ikast-Brande. Du kan læse endnu flere historier under videoen.

  Har du spørgsmål, så tag endelig kontakt til bosætningsguiden.

  Christinna og Christian er flyttet til Nørre Snede og udtaler: Vi er millionærer på den natur, det fri-liv, vi har fået her i Nørre Snede.

  Mød Alicia & Torben og Christinna & Christian. De er flyttet til Ikast-Brande kommune. Optagelserne er lavet på Hjertet i Ikast og droneoptagelser er filmet på Isenbjerg, Harrild Hede og i skovene i kommunen.